به وب سایت سازمان مهاجرتی نوشین جوانشیر خوش آمده اید. لطفا جهت نمایش بهتر وب سایت از Mozilla Firefox استفاده فرمایید
  • تلفن تهران: 02144481283 و 8850 818-0912 |
  • »شماره مستقیم تورنتو: (تماس رایگان از ایران): 82802524-021
  • »تلفن دفتر تورنتو: 4011 561-416-1+ و 0351 884-905-1+ |
  • »فکس: 0097 884-905-1+
  • »جهت اقامت های اروپا و آمریکا و قبرس با شماره مستقیم تهران: 02182802524 تماس بگیرید.
  • »پایان
  • »
مهاجرت بیزنسی _فدرال Reviewed by Momizat on . شرایط سرمایه گذاران داشتن حداقل 10.000.000 دلار کانادا متعلق به شخص یا همسر(·شامل مستغلات و اتومبیل و ...). مدت 2 سال در5 سال گذشته سابقه تجارت و مدیریت داشته ب شرایط سرمایه گذاران داشتن حداقل 10.000.000 دلار کانادا متعلق به شخص یا همسر(·شامل مستغلات و اتومبیل و ...). مدت 2 سال در5 سال گذشته سابقه تجارت و مدیریت داشته ب Rating: 0
شما اینجا هستید:خانه » مهاجرت کانادا » مهاجرت بیزنسی » مهاجرت بیزنسی _فدرال

مهاجرت بیزنسی _فدرال

مهاجرت بیزنسی _فدرال

شرایط سرمایه گذاران

  • داشتن حداقل ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا متعلق به شخص یا همسر(·شامل مستغلات و اتومبیل و …).
  • مدت ۲ سال در۵ سال گذشته سابقه تجارت و مدیریت داشته باشد.
  • پرداخت مبلغ ۲۰۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا به عنوان سپرده به دولت کانادا بدون بهره
  • اخذ ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز·
  • دارای مدرک زبانی IELTS به حداقل نمره ۵
  • داری سطح تحصیلات دیپلم و بالاتر
متقاضی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری بایستی مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ دلار کانادا را به نفع دولت کانادا در یکی ازموسسات شناخته شده کانادایی سرمایه گذاری نماید. در صورت عدم موفقیت در برنامه مهاجرت این مبلغ بازگردانده نخواهد شد.
تذکر: دارایی های متقاضی توسط یک ارگان ثبت دارایی ها چک خواهد شد.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری هیچ تعهدی را برای متقاضی جهت ایجاد حرفه و یا بیزنس در کانادا به دنبال نداشته و اقامت دایم غیر مشروط برای خود، همسر و فرزندان زیر ۱۹ سال دریافت خواهد کرد.

ارسال یک دیدگاه

شما برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید .

بازگشت به بالا