به وب سایت سازمان مهاجرتی نوشین جوانشیر خوش آمده اید. لطفا جهت نمایش بهتر وب سایت از Mozilla Firefox استفاده فرمایید
  • تلفن تهران: 02144481283 و 8850 818-0912 |
  • »شماره مستقیم تورنتو: (تماس رایگان از ایران): 82802524-021
  • »تلفن دفتر تورنتو: 4011 561-416-1+ و 0351 884-905-1+ |
  • »فکس: 0097 884-905-1+
  • »جهت اقامت های اروپا و آمریکا و قبرس با شماره مستقیم تهران: 02182802524 تماس بگیرید.
  • »پایان
  • »
ویزاهای تحصیلی Reviewed by Momizat on . اقامت تحصیلی در کانادا شانس پذیرش دانشجو در مراکز آموزشی کانادا با تصویب قوانین جدید در تاریخ 1 ، ژوئن ، 2014 افزایش یافته است. این قوانین در مسیر کاهش میزان کل اقامت تحصیلی در کانادا شانس پذیرش دانشجو در مراکز آموزشی کانادا با تصویب قوانین جدید در تاریخ 1 ، ژوئن ، 2014 افزایش یافته است. این قوانین در مسیر کاهش میزان کل Rating: 0
شما اینجا هستید:خانه » مهاجرت کانادا » ویزاهای تحصیلی

ویزاهای تحصیلی

ویزاهای تحصیلی

اقامت تحصیلی در کانادا

شانس پذیرش دانشجو در مراکز آموزشی کانادا با تصویب قوانین جدید در تاریخ ۱ ، ژوئن ، ۲۰۱۴ افزایش یافته است. این قوانین در مسیر کاهش میزان کلاه برداری ها و سوء استفاده از این برنامه و حفاظت از اعتبار بین المللی مراکز آموزشی معتبر کانادا و همچنین بهبود کیفیت آموزشی و خدمات ارائه شده برای دانش پژوهان مصمم و واقعی می باشد.

قوانین جدید شامل:

  •       کاهش صدور مجوز برای دانشجویانی که در دانشگاه هایی با حداقل استاندارد های آموزشی تحصیل کرده اند.
  •       دانشجویان با استعداد و سوابق تحصیلی عالی در اولویت قرار خواهند گرفت.
  •       دانشجویان بین المللی تمام وقت که در بعضی رشته های خاص مشغول به تحصیل می باشند، مجازند تا طبق شرایط زیر شغلی برگزینند:

                    —    به صورت پاره وقت در خارج از مرکز آموزشی
                    —    به صورت تمام وقت و بدون محدودیت کاری البته برنامه ریزی شده در داخل مرکز آموزشی

 

شرایط تحصیل:

از تاریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۴ تمامی افرادی که مجوز تحصیل در مراکز آموزشی معتبر کانادا دارند، موظف هستند تا به طور مصمم و فعال تحصیلات خود را ادامه دهند به این معنی که:

  •        ثبت نام به موقع انجام داده و بصورت مستمر و زمان بندی شده در مسیر بهبود وضعیت تحصیلی خود قدم بردارند.
  •        مردودی در دوره تحصیلات موجب خروج دانشجو از کانادا خواهد شد.

دانشگاه مربوطه در هر دوره ، وضعیت ثبت نامی و تحصیلی دانشجو را به اداره مهاجرت کانادا گزارش خواهد کرد حتی ممکنست پلیس مهاجرتی نیز اسناد و مدارک تحصیلی و وضعیت ثبت نام در دانشگاه را از خود شما در خواست کند.

 تحت قوانین جدید ، مجوز تحصیلی شما بعد از پایان دوره تحصیلات تا پایان ۹۰ روز منقضی خواهد شد. در صورتی که دانش پژوه دوره تحصیل خود را زودتر از موعد مقرر به پایان رساند، ۹۰ روز از همان تاریخ،  پایان دوره محاسبه خواهد شد.

اقامت در کانادا پس از پایان تحصیلات

جهت اقامت در کانادا پس از پایان تحصیلات بایستی برای دریافت مجوز شغلی تحت برنامه “جواز کاری فارغ التحصیل دانشگاهی ( PGWPP) ” اقدام کنید. در صورتی که تصمیم به اقامت دائم در کانادا گرفته اید ، روش های متعددی وجود دارند که هرکدام دارای نیازمندی های خاص خود می باشد.

ثبت نام در مراکز آموزشی معتبر بعد از ۱ ژوئن ۲۰۱۴:

        i.            اولین مرحله برای ثبت نام داشتن نامه پذیرش از سوی مرکز مورد درخواست می باشد. هر استانی در کانادا موظف می باشد تا دانش پژوهانی را برای سطوح پیش دانشگاهی و دانشگاهی بعد از تاریخ مذکور ثبت نام کند.

    در صورتی که مجوز تحصیل بعد از ۱ ژوئن به دستتان رسیده باشد اما نامه پذیرش شما به جز دانشگاهی باشد که در لیست وب سایت سازمان آورده شده است ، پذیرش شما لغو خواهد شد.

 

      ii.            متقاضی بایستی در زمان ثبت نام اسناد و مدارک معتبر مبنی بر داشتن ساپورت مالی کافی برای امور تحصیلی خود داشته باشد:

  •        هزینه شهریه دانشگاهی
  •       هزینه زندگی برای خود و اعضای خانواده که در کانادا همراه شما خواهند بود.
  •       هزینه وسایل حمل و نقل جهت بازگرداندن شما یا اعضای خانواده همراه

    اعضای خانواده مجاز برای همراهی عبارتند از همسر یا شریک قانونی، فرزندان و فرزند خوانده ها

    iii.            متقاضی بایستی بعنوان یک شهروند قانونمند عمل کرده و هیچ گونه ثبت جرمی در بخش امنیت سازمان نداشته باشد.

     iv.            از لحاظ جسمی و روانی در سلامتی کامل باشد و درصورت نیاز تحت درمان مستمر قرارگیرند.

پروسه تکمیل تقاضا

  •      تکمیل پرونده ها
  •      تکمیل تقاضا نامه
  •      پرداخت شهریه
  •      ایمیل کردن تقاضانامه

 

پرونده ها شامل :

  • دارا بودن سطح مورد نیاز در زبان انگلیسی، فرانسه یا هر دو
  • داشتن پاسپورت
  • ارائه سوابق تحصیلی شامل تحصیلات دانشگاهی ، دبیرستان و دوره های آموزشی
  • ارائه مشخصات شغلی شخص در ده سال اخیر
  • اطلاعات زمینه ای مربوط به برگه معاینه پزشکی و سجل کیفری

ارسال یک دیدگاه

شما برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید .

بازگشت به بالا